Skanus maistas suteikia dienai kur kas daugiau pozityvumo ir tuo pačiu džiugina patrauklumu, džiugina kad galima atrasti naujus skonius. Juos patirti galintys vilniečiai dažniausiai įvertina galimybes valgyti skaniai ir sočiai ši akimirką, kai nori, tad lankosi tokiose maitinimo vietose, kuriose vertos dėmesio.
Vilniuje yra labai daug maitinimo vietų. Nuo restoranų iki picerijų, nuo kavinių iki kitų objektų, kurie Jums pasiūlys tokius patiekalus, kurie pamalonins net ir paties išrankiausio asmens gomurio poreikius.
Jeigu esate lietuviškos virtuvės mėgėjas, tokiu atveju Jūsų pasirinkimas turėtų būti „Amatininkai“, kur galima ragauti ne tik kugelį, tačiau tai pat ir didelius cepelinus. Žinoma, patiekalai ne tik lietuviški, labai dažnai užsisakomi ukrainietiški barščiai bei kiti patiekalai. Svarbiausia – ragauti kuo daugiau skirtingų, kad pavyktų atrasti šios vietos skonius.
Nuostabi vieta Senamiestyje yra „Cozy“, kuris labai puikiai tinkamas ne tik greitam pavalgymui, tačiau tai pat ir ilgam pasisėdėjimui, kadangi net ir darbo dienomis galima čia leisti laiką net iki 02 valandos nakties. Tiesa, čia rasite ne tik skanių patiekalų bei užkandžių, tačiau ir gėrimų, kurie gali būti miksuojami pagal Jūsų poreikius.
Puiki vieta tiems, kurie dažniausiai renkasi įmantresnius patiekalus yra „In Vino“, kuri siūlo ne tik gana įprastus patiekalus kaip kad pica, tačiau taip pat ir įmantrius patiekalus kaip kad krevetės, kurios yra pateiktos grietinėlės padaže. Skonis tikrai atima žadą ir vertina tai, kad galima apsilankyti ne tik dienomis, tačiau taip pat ir naktimis. Taip tai yra vieta, kur skaniai pavalgyti vegetarai, kurie mėgsta daržoves. Kepti smidrai tikrai kažkas skanaus, tiesa?
Judame toliau ir siūlome apsilankyti lietuvių pamėgstame „Būsi trečias“, kuriame taip pat galima mėgautis ne tik patiekalas, tačiau taip pat ir skaniais gėrimais. O patiekalų pasiūla labai plati. Nuo salotų iki tikrų lietuviškų patiekalų, kurie ne tik sotūs, tačiau ir gana riebūs. Sakoma, kad tradicinis šios vietos patiekalas yra blynai, kurie gali būti pateikiami su labai skirtingais pagardais.